Palazetti

Het bedrijf Palazzetti behoort vandaag de dag tot één van de absolute mondiale marktleiders  binnen het segment van de pellet en/of houtverwarming .

Palazzetti heeft een erg brede waaier  aan pelletkachels die altijd zullen beantwoorden aan de meest diverse eisen. De kachels zijn van zeer hoge kwaliteit en geven u de laatste nieuwe trends. De kachel is ondermeer ook bestuurbaar vanop afstand met de handige Palazetti app

Het erg efficiënte « Air » gamma ::

Dankzij een ventilator wordt de warmte snel en efficiënt verspreid binnen de te verwarmen ruimte. De ventilator kan uiteraard ook manueel gemanipuleerd worden. De ventilator kan ook volledig uitgeschakeld worden en geluidstil gemaakt worden.

Sommige Palazzetti pelletkachels zijn ook kanaliseerbaar  Dit heeft als gevolg dat u de warmte ook naar andere ruimtes kan overbrengen.

Royal

Royal is een nieuw merk dat behoord onder de groep ‘ Palazzetti’ Het is als het ware hun 2e merk. De nieuwe designs en gebruiksvriendelijke werking maakt van deze kachels een topkeuze. Royal kan u kachels aanbieden naar elk budget en toch kunt u steeds vertrouwen van kwaliteit op hoog niveau. Royal staat garant voor budgetvriendelijk en kwaliteitsvol.

Video’s

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Vul zo volledig mogelijk het offerte-formulier in! Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u. Wij komen u ook graag ter plaatse u adviseren, zodoende kunnen wij u een correcte prijs garanderen.