Gallus

Gallus-Stoves® is een Belgisch bedrijf dat bewijst dat men ook in de wereld van de verwarming op hout en pellets nog kan innoveren.
Het bedrijf stelt een belgische team voor die de kachels bedenken, ontwerpen, coördineren en assembleren. Dit team wordt ondersteund door externe studie- bureaus.
De kantoren en werkplaatsen zijn gevestigd in België (Thimister-Clermont), maar we werken samen met talrijke partners in Europe waar ze al meer dan 35 jaar ervaring hebben. We laten onze verbrandingskamers lassen, plooien, schilderen in Italie en Portugal. Onze technische onderdelen komen uit Duitsland, onze elektronica komt uit Italie. Het design, de bekleding, de glazen en het garantie komt natuurlijk uit België.
Het assortiment van Gallus® vervult al uw wensen, aangezien we bij het ontwerp, de fabricage, de plaatsing en het onderhoud van uw toekomstige kachel rekening hebben gehouden met de mening van alle betrokkenen.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Vul zo volledig mogelijk het offerte-formulier in! Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u. Wij komen u ook graag ter plaatse u adviseren, zodoende kunnen wij u een correcte prijs garanderen.