Verwarming op houtpellets Zuienkerke

Eva Calor, Tepor, PalazettiHarmanGallus: pelletkachels met een prachtig design

We zochten lang naar een gamma van pelletkachels dat hoge efficiëntie koppelt aan elegantie en vernieuwing. Uiteindelijk zwichtten we voor twee Italiaanse merken die voorloper zijn op het vlak van zowel innovatie als design. De firma’s Evacalor en Tepor produceren betaalbare en duurzame pelletkachels in de streek rond Venetië. We gaan regelmatig persoonlijk naar Italië om er de nieuwe modellen te bezichtigen en om ons steentje bij te dragen omtrent het ontwerp.

Verwarming op houtpellets Zuienkerke – Eva Calor

De firma Eva Calor is erg trots op wat ze zelf haar “ecologische ziel” noemt. Ze streven ernaar om hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen, en onderwerpen hun kachels aan een reeks van strenge testen die zowel door externe instellingen als door hun eigen team van experts worden gevoerd. Dankzij deze strenge kwaliteitscontrole zijn ze voorloper op het vlak van veiligheid, kwaliteit en rendement.
Bij Evacalor kun je ook kiezen voor een aantal bijkomende opties, zoals een afstandsbediening waarmee u al de functies van de kachel probleemloos vanuit uw zetel kunt aanpassen.

Verwarming op houtpellets Zuienkerke – Tepor

Tepor ontwikkelt zijn pelletkachels met behulp van de modernste productietechnieken, maar probeert tezelfdertijd trouw te blijven aan de Venetiaanse tradities. Ze maken onder meer gebruik van lasertechnieken en volautomatisch lassen.
Door de jaren heen is Tepor gestaag gegroeid. Het heeft op dit ogenblik zes fabrieken, verspreid over Italië, Kroatië en Macedonië. Met een kachel van Tepor kunt u gerust zijn dat u oerdegelijke zuiderse kwaliteit in huis haalt.
Naar gelang de grootte van de ruimte die u wenst te verwarmen, kunnen de kachels van Eva Calor en Tepor specifiek worden afgesteld. Ze kunnen losstaan, maar ook ingebouwd worden, en we bedienen zowel particulieren als bedrijven. Wilt u een pelletkachel plaatsen in een hangar of grote loods om uw oude, vervuilende mazoutbrander te vervangen? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse en een gratis offerte!

Verwarming op houtpellets Zuienkerke – Palazzetti

Het bedrijf Palazzetti behoort vandaag de dag tot één van de absolute mondiale marktleiders  binnen het segment van de pellet en/of houtverwarming .

Palazzetti heeft een erg brede waaier  aan pelletkachels die altijd zullen beantwoorden aan de meest diverse eisen. De kachels zijn van zeer hoge kwaliteit en geven u de laatste nieuwe trends. De kachel is ondermeer ook bestuurbaar vanop afstand met de handige Palazetti app

Het erg efficiënte « Air » gamma ::

Dankzij een ventilator wordt de warmte snel en efficiënt verspreid binnen de te verwarmen ruimte. De ventilator kan uiteraard ook manueel gemanipuleerd worden. De ventilator kan ook volledig uitgeschakeld worden en geluidstil gemaakt worden.

Sommige Palazzetti pelletkachels zijn ook kanaliseerbaar  Dit heeft als gevolg dat u de warmte ook naar andere ruimtes kan overbrengen.

Verwarming op houtpellets Zuienkerke – Harman

Gebouwd naar een standaard

Kracht, simpel en makkelijk. Al meer dan 30 jaar bouwt Harman aan een reputatie om U tegen te zeggen. Betrouwbare kachels die ongeëvenaard zijn in de industrie, gesteund door opmerkelijke kracht en innovatie. De warmte van een Harman pelletkachel is niet te onderschatten én het oog voor detail is opmerkelijk en uniek. Grote warmte-afgifte heeft Harman steeds nauw aan het hart gelegen. Zij hebben award-winnende technolgie in hun kachels en kunnen werkelijk bijna elk type pellet verbranden. Harman is “gebouwd naar een standaard, niet naar een prijs” dat is hun belofte.

PelletPro™ systeem

Het gepatenteerde PelletPro™ systeem maakt het mogelijk om bijna elke soort pellets te verbranden met maximale warmte en efficiëntie. Een bodemgevoed systeem zorgt ervoor dat elke pellet compleet verbrand wordt en laat toe om 24-uur te verwarmen en steeds binnen de 1°c van de ingestelde temperatuur.

Verwarming op houtpellets Zuienkerke – Gallus

Gallus-Stoves® is een Belgisch bedrijf dat bewijst dat men ook in de wereld van de verwarming op hout en pellets nog kan innoveren.
Het bedrijf stelt een belgische team voor die de kachels bedenken, ontwerpen, coördineren en assembleren. Dit team wordt ondersteund door externe studie- bureaus.

De kantoren en werkplaatsen zijn gevestigd in België (Thimister-Clermont), maar we werken samen met talrijke partners in Europe waar ze al meer dan 35 jaar ervaring hebben. We laten onze verbrandingskamers lassen, plooien, schilderen in Italie en Portugal. Onze technische onderdelen komen uit Duitsland, onze elektronica komt uit Italie. Het design, de bekleding, de glazen en het garantie komt natuurlijk uit België.

Het assortiment van Gallus® vervult al uw wensen, aangezien we bij het ontwerp, de fabricage, de plaatsing en het onderhoud van uw toekomstige kachel rekening hebben gehouden met de mening van alle betrokkenen.

Wij zijn actief in de volgende regio’s

West-VlaanderenOost-VlaanderenBeernemBlankenbergeBruggeDammeJabbekeKnokke-HeistOostkampTorhoutZedelgemZuienkerkeBredeneDe HaanGistelIchtegemMiddelkerkeOostendeOudenburgHoogledeIngelmunsterIzegemLedegemLichterveldeMoorsledeRoeselareStadenAlveringemDe PanneKoksijdeNieuwpoortVeurneAssenedeEekloKaprijkeMaldegemSint-LaureinsZelzateAalterDeinzede PinteDestelbergenGavereGentKnesselareLovendegemMelleMerelbekeNeveleSint-Martens-LatemNazareth

verwarming op houtpellets West-Vlaanderen verwarming op houtpellets Oost-Vlaanderen verwarming op houtpellets Beernem verwarming op houtpellets Blankenberge verwarming op houtpellets Brugge verwarming op houtpellets Damme verwarming op houtpellets Jabbeke verwarming op houtpellets Knokke-Heist verwarming op houtpellets Oostkamp verwarming op houtpellets Torhout verwarming op houtpellets Zedelgem verwarming op houtpellets Zuienkerke verwarming op houtpellets Bredene verwarming op houtpellets De Haan verwarming op houtpellets Gistel verwarming op houtpellets Ichtegem verwarming op houtpellets Middelkerke verwarming op houtpellets Oostende verwarming op houtpellets Oudenburg verwarming op houtpellets Hooglede verwarming op houtpellets Ingelmunster verwarming op houtpellets Izegem verwarming op houtpellets Ledegem verwarming op houtpellets Lichtervelde verwarming op houtpellets Moorslede verwarming op houtpellets Roeselare verwarming op houtpellets Staden verwarming op houtpellets Alveringem verwarming op houtpellets De Panne verwarming op houtpellets Koksijde verwarming op houtpellets Nieuwpoort verwarming op houtpellets Veurne verwarming op houtpellets Assenede verwarming op houtpellets Eeklo verwarming op houtpellets Kaprijke verwarming op houtpellets Maldegem verwarming op houtpellets Sint-Laureins verwarming op houtpellets Zelzate verwarming op houtpellets Aalter verwarming op houtpellets Deinze verwarming op houtpellets de Pinte verwarming op houtpellets Destelbergen verwarming op houtpellets Gavere verwarming op houtpellets Gent verwarming op houtpellets Knesselare verwarming op houtpellets Lovendegem verwarming op houtpellets Melle verwarming op houtpellets Merelbeke verwarming op houtpellets Nevele verwarming op houtpellets Sint-Martens-Latem verwarming op houtpellets Nazareth verwarming op houtpellets Leffinge

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Vul zo volledig mogelijk het offerte-formulier in! Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u. Wij komen u ook graag ter plaatse u adviseren, zodoende kunnen wij u een correcte prijs garanderen.